Parson russell terriereiden kasvattaja nurmijärvellä
Kennelimme tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyvin sosiaalistettuja ja rotutyypillisiä parsonrussellinterriereitä
Lue lisää

Tietoa tallitontun kennelistä


Kasvatan parsonrussellinterrierejä Nurmijärvellä, Perttulassa.

Koirien kanssa olen elänyt aina. Kotona oli sekarotuisia pystykorvia ja skotlanninpaimenkoira, ensimmäinen oma koira oli hovawart.
Ensimmäiset parsonit Westbeck Tammy ja Westbeck Tara tulivat Englannista vuonna 1991 ja ensimmäinen parsonpentue syntyi 1993.
Harrastan rotua aktiivisesti. Olen tuonut useita hienoja jalostuskoiria Suomeen omien koirien ja toisten kasvattajien koirien käyttöön.
Osa koiraharrastustani on yhdistystoiminta, rodun hyväksi tekeminen. Olen ollut mukana järjestämässä tapahtumia esim. erikoisnäyttelyitä, luonteen kartoituksia ja koirien terveyden kartoitusta.
Yhdistyksissä olen ollut Parsonrussrllimtertierit ry:n puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, erikoisnäyttelyn sihteerinä ja jalostustoimikunnassa pitkään.
Staffordshirenbullterrieriyhdistyksessä olen toiminut hallituksessa, erikoisnäyttelyn sihteerinä ja jalostustoimikunnan puheenjohtajana.
Suomen Kennelliiton valtuuston jäsenenä toimin vuosia.
 
Kasvatustyöni on palkittu Suomen Kennelliiton Lauri Vuolasvirta -palkinnolla ja Suomen Terrierijärjestön Kasvattajaplaketilla
 
Yhdistyksissä toimimiseni on huomioitu Suomen Kennelliiton hopeisella ansiomerkillä ja Parsonrussellinterrierit ry:n kultaisella ansiomerkillä

Tallitonttuimage
Tallitontun Kennel - Yhteystiedot ja Anja Karlsson

Ota meihin yhteyttä!Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko keskustella kanssamme? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen:

Sähköposti: anja.karlsson@kolumbus.fi

Olemme valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi ja toivomme kuulevamme sinusta pian.