Tallitontun Kennel - Parsonpennut Etsivät Kotejaan
Kennelimme tavoitteena on kasvattaa terveitä, hyvin sosiaalistettuja ja rotutyypillisiä parsonrussellinterriereitä
Lue lisää

Tervetuloa Tallitontun Kenneliin: Parsonpennut etsivät kotejaan


Kasvatustyömme on palkittu Suomen Kennelliiton Lauri Vuolasvirta -palkinnolla ja Suomen Terrierijärjestön Kasvattajaplaketilla, mikä osoittaa omistautumisemme ja laadukkaan kasvatustyömme.

Olemme ylpeitä tarjotessamme parsonrussellinterriereiden pentueita ja kutsumme sinut tutustumaan tuleviin pentuihimme. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut tulevasta pentueestamme!

Mikä on parsonrussellinterrieri?


Parsonrussellinterrieri, usein kutsuttu "parson", on pienikokoinen ja eloisa koirarotu. Ne ovat tunnettuja älykkyydestään, vilkkaudestaan ja urheilullisuudestaan.

Parsonrussellinterrierit ovat perinteisiä metsästyskoiria ja niillä on vahva saalistusvietti. Näiden viehättävien koirien luonteeseen kuuluu myös rohkeus ja ystävällisyys, mikä tekee niistä suosittuja perheen lemmikkejä. Ne ovat erinomaisia seuralaisia aktiivisille omistajille, jotka voivat tarjota heille riittävästi liikuntaa ja henkistä virikettä.

Tallitontun Kennel - Yhteystiedot ja Anja Karlsson

Ota meihin yhteyttä!Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko keskustella kanssamme? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen:

Sähköposti: anja.karlsson@kolumbus.fi

Olemme valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi ja toivomme kuulevamme sinusta pian.